vrijdag 10 februari 2012

WEER THUIS



Vandaag de hele dag weggeweest. Nee, niet gezellig een dagje weg, maar naar de dierenarts.
Met Jurre,de hengst van Aurora. Die nu ineens geen hengst meer is,maar een ruin. Je snapt het al?
We kwamen pas laat thuis,gauw eten maken, afwassen en nu dan even achter de p.c.
Vandaag heb ik dus niet veel kunnen doen. Ik had wel mijn fototoestel meegenomen,maar natuurlijk
het geheugenkaartje vergeten. Kijk, dat is nu echt weer iets voor mij! Daarom wat foto's van mijn notitiebord. Een tijdje geleden gekocht in de kleuren zwart,wit. Maar omdat we een blauw,witte keuken met Delfstblauw hebben,vond ik het beter passen met wat blauwe elementen en wat leuke vintage foto's.
De Tilda pop heb ik een tijdje geleden gemaakt. In Hollandse stijl natuurlijk!












donderdag 9 februari 2012

EEN KOUDE DAG



Wat een verschil met gisteren! Het is hier hard gaan waaien en dat met een temperatuur van 12 graden in de min,voelt dit ver van behaaglijk! Maar alleen de hoogst noodzakelijke dingen buiten gedaan. En toen weer lekker naar binnen, voor de houtkachel! Lekker knutselen! Ik heb lang moeten nadenken over hoe ik mijn kantjes op een nette manier kan opruimen. Gisteren vond ik een leuk idee op internet.
En dat heb ik vandaag gedaan. Tenminste een deel ervan .Ik vind dit ook een leuke manier om mijn antieke kantjes netjes op te ruimen. Morgen misschien een leuke doos,kistje zoeken om ze in te zetten. Nou ja,we zien wel. Op de foto ook een kussentje, gevuld met lavendel, wat ik een tijdje terug gemaakt heb. Op het meisjeskaartje links zit antiek kant uit eind 1800.




En dit is nummer twee.

woensdag 8 februari 2012

CITROENEN

Even een kilo citroenen gekookt. Nu nog even inmaken in potjes. Het ruikt heerlijk in huis!Als ze afgekoeld zijn dan ga ik de potjes weer versieren.Als je het niet lekker vind, dan kan je de potjes gewoon bewaren voor sier. Gewoon leuk voor in de keuken.


En daar staan ze dan de potjes met citroen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten